DOKTOR ET, kullanıcının siteyi bu gizlilik politikasına veya kanuna aykırı olarak kullandığını tespit etmesi veya ilgili mercilerin bu konuda talepte bulunması halinde, kullanıcıya ait bilgileri yetkili mercilere bildirme hakkına sahiptir. Ayrıca benzer bir durumda DOKTOR ET gizlilik ilkelerinde belirtilen diğer tedbirleri alma hakkına sahiptir.

 

 

DOKTOR ET bilgi siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ödemelerinizi yapmak, siparişleriniz, ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkında pazarlama amacıyla sizinle iletişime geçmek, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ürün tavsiye etmek ve ilginizi çekebilecek hizmetler. Profil çıkarma, istatistiki çalışmalar, reklam, tanıtım, pazarlama ve diğer iletişim faaliyetlerinde, hizmet kalitesinin artırılması ve site faaliyetlerinin daha iyi yürütülmesi amacıyla ve sadece bu çalışmaların yapılması amacıyla kullanılabilecek iş ortakları ve tüm Şark Kokusu. . Şirket ayrıca iştirakleri ile paylaşıma da izin vermektedir.

 

 

doktoret.com kullanıcılarının kişisel bilgileri, bu gizlilik politikasında belirtilen kapsam ve kapsam dışında hiçbir şekilde kullanılmayacaktır.

DOKTOR ET, kişisel bilgilerinizi her zaman kamu güvenliğinden sorumlu resmi makamlarla paylaşma hakkını saklı tutar.

DOKTOR ET Kullanıcıların IP adresini belirler ve gerektiğinde kullanır, sistemle ilgili sorunları tespit eder ve Web Sitesinde doğabilecek sorunları anında giderir. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgiler toplamak için de kullanılabilir. Kullanıcı, www.doktoret.com sitesinden alışveriş yaptığında, finansal bilgilerini gerekli 3. kişilere (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) vermeyi kabul eder. Paylaşılacak veriler, kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, CVV2 dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere gerekli tüm finansal bilgileri içerir. www içindeki diğer sitelere bağlantı verebilir. com.tr Web Sitesi.

Bu site, kontrolümüz altındaki bilgilerin kaybolmasını, kötüye kullanılmasını veya değiştirilmesini önlemek için güvenlik önlemlerine sahiptir.

 

 

DOKTOR ET, siparişiniz sırasında kredi kartı numaranızın tamamını çalışmakta olduğumuz bankaya iletir. Kişisel olarak tanımlanabilir müşteri bilgilerinin toplanması, saklanması ve açıklanması ile ilgili olarak çeşitli koruma önlemleri kullanılmaktadır. Web sitesinin sunduğu en son yazılım ve teknikler, internet teknolojisi ile kişisel bilgileriniz %100 güvence altındadır. Sitemizdeki tüm bilgiler SSL (Secure Sockets Layer) şifreleme tekniği ile şifrelenerek korunmaktadır.

Kullanıcının kişisel bilgilerine www.doktoret.com haricinde sadece kullanıcı erişebilir ve bu bilgiler sadece kullanıcı tarafından güncellenebilir. Kullanıcının talebi üzerine kişisel bilgiler www.doktoret.com tarafından güncellenebilir.

Bu siteden toplanan bilgiler, şirketin satılması, birleştirilmesi veya yeniden yapılandırılması gibi durumlardan kaynaklanan şirket yapısındaki değişikliklere aktarılabilir.

 

 

DOKTOR ET, işbu Gizlilik Politikası hükümlerini dilediği zaman Web Sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. DOKTOR ET tarafından değiştirilen gizlilik politikası hükümleri, Web Sitesinde yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

 

Çerez Politikası

Sitemizin trafiğini farklı web sitelerinde artırmak için çerezler (bir dize içeren küçük bir dosya) kullanıyoruz. Kullandığımız çerezlerin çoğu, siz çıkış yaptıktan sonra bilgisayarınızın ana belleğinden silinir. Kalan çerezler, kullanıcıların tercihlerini kaydetme, sitemize giriş yaptıklarında kullanıcıları tanımlama ve kullanıcı eğilimlerini yakından izleme dahil olmak üzere hizmetlerimizin genel kalitesini iyileştirmek için kullanılır. Anlaşmalı olduğumuz kampanya ortaklarımız bu çerezleri kullanarak kullanıcı bilgilerini toplamaktan, dağıtmaktan ve kullanmaktan pek hoşlanmazlar. Söz konusu çerezler tarafımızca her türlü kontrol ile geliştirilmiş ve uygulanmıştır. Bu kontrollere göre çerezlerde virüslere veya bilgisayarlara zarar verebilecek bilgi ve veriler bulunmaz. Ancak, bilgisayarınızda sunduğumuz virüsler ve/veya Truva atları gibi çerezlerden, kötü niyetli kullanıcılar tarafından sağlanan yazılımlardan ve engellenemeyen verilerden veya üyelik işlemlerini yaparken sizin kendi hatalarınızdan hiçbir şekilde sorumlu değiliz. .

Ancak kullanıcılar dilerlerse tarayıcı ayarlarını çerez dosyasının gelmemesi veya çerez dosyasının bildirilmesi için değiştirebilirler.

Her Kullanıcı, bu web sitesini ziyaret etmekle bu Gizlilik Politikasının şartlarını kabul etmiş sayılacaktır.

Güvenlik politikamızla ilgili her türlü soru ve önerileriniz için bizimle [email protected] adresinden veya +90 538 097 35 60 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

 

Aydınlatma Metni

 

İşbu “Yıldırım Metni”, kullanıcılara ait kişisel verilerin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca işlenmesi konusunda kullanıcıları aydınlatmak amacıyla DOKTOR ET (“Veri Sorumlusu”) tarafından yayınlanmaktadır.

Veri Sorumlusu Veri Sorumlusunun Kimliği:

DOKTOR ET İletişim Adresi: [email protected] Aşağıda, siz kullanıcılar tarafından sağlanan kişisel bilgilerin hangi amaçlarla işleneceği açık bir şekilde açıklanmıştır.

Kişisel Verilerin İşlenme Amacı:

Kişisel verileriniz, Veri Sorumlusu veya onun yurtiçi ve/veya yurtdışı iştirakleri, iş ortakları, hizmet sağlayıcıları (sosyal medya operatörleri dahil) veya verileri işleyen tamamen gerçek veya tüzel kişiler (“Veri İşleyen”) tarafından toplanmıştır/toplanmıştır. onun adına veri. Toplanacak tüm kişisel verileriniz Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında aşağıdaki amaçlarla işlenebilecektir.

Veri Sorumlusu tarafından sunulan ürün ve/veya hizmetlerle ilgili kullanıcılardan gelen beğeni, eleştiri, yorum, IP adresleri, geziler ve davranışlar (çerez kullanılmaktadır), konum bilgileri, kullanım alışkanlıkları; kullanıcıların ihtiyaç ve yönelimlerini belirleyerek kişiselleştirme ve bu sayede kullanıcılar için en uygun tanıtım, reklam, tanıtım, pazarlama vb. ticari planlama faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla, Ad, soyad, e-posta, TC kimlik numarası, ad-soyad, cinsiyet, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri, sosyal medya hesabı ile beyan edilen sosyal medya hesapları; ürünleri teslim etmek ve kullanıcılara yönelik hizmetler, satış sonrası ve/veya satış öncesi destek hizmetlerinin sağlanması ve/veya planlanması, alışveriş istatistikleri yapılarak kullanıcılara en uygun hizmetin belirlenmesi, siparişe ilişkin faturanın düzenlenmesi, mali ve yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi, siparişlerinizin düzeltilmesi . Müşteri şikayetlerinin ve yasal prosedürlerin eksiksiz bir şekilde teslim edilebilmesi için tarafınızdan kredi kartı, banka kartı ve diğer kart ve ödeme bilgilerinin alınması, ödemenizin siparişiniz için alınması, sözleşmenin ifası, teslimatın daha hızlı ve kolay Kayıtlı kullanıcılara daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşatmak ve mevzuatta yer alan yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi amacıyla kullanımlarda kullanıcılara hizmet verebilmek için, muvafakatnameye dayalı olarak işlenebilmektedir.

 

 

Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarılma Amacı:

Sosyal medya hesabı ile beyan edilen ad, soyad, e-posta, TC kimlik numarası, ad-soyad, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri vb. bilgi parçaları; Siparişlerinizin size doğru bir şekilde ulaştırılması için Yurtiçi Kargo,MNG Kargo, Aras Kargo veya teslimattan sorumlu başka bir gerçek veya tüzel kişi ile paylaşılabilir.

Kredi kartı banka kartı bilgileriniz, adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, ad-soyadınız, telefon numaranız, adres bilgileriniz, iletişim bilgileriniz vb. sosyal medya hesabı tarafından beyan edilmiştir. bilgi; Alotech (sesli yanıt sistemi) ve/veya (Iyzico BDDK Lisanslı Sanal Pos Hizmet Sağlayıcı) ve ödeme işlemlerinden sorumlu diğer gerçek veya tüzel kişiler ile ödemenizin gerçekleştirilmesi için tercih ettiğiniz ödeme yöntemine göre paylaşılabilecek, Kişisel bilgileriniz Kullanıcıların bu Metin Beyanı’nda yer alan amaçlarla otomatik ve/veya otomatik olmayan yöntemlerle elde edilmesi, yurtiçinde ve/veya yurtdışında (bulut hizmetleri dahil) yazılı/manyetik arşivlere kaydedilebilmesi, saklanabilmesi, saklanabilmesi, azami yasal süreler için. Yapılabilir, kullanılabilir, güncellenebilir, değiştirilebilir, birleştirilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, açıklanabilir, paylaşılabilir, devredilebilir (yurtiçinde veya yurtdışında üçüncü taraflara), devredilebilir veya Veri İşleyicilere (bu amaçlarla yurtiçinde) yapılabilir. Veya yurt dışında ikamet ediyor).

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi:

Kişisel Verileriniz e-posta, internet sitesi, mobil uygulama, her türlü sosyal medya hesapları üzerinden elektronik ortamda veya Müşteri İlişkileri aracılığıyla ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen şartlar dahilinde toplanmaktadır.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları:

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesine göre, kullanıcıların kişisel verileri,

  • işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • işlenmişse bilgi talep etme,
  • işleme amacını ve amacını belirlemek,
  • Türkiye’de / yurt dışında üçüncü kişileri tanımak,
  • Eksik/yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, f) Hukuk ‘ 7 nci maddede belirtilen şartlar çerçevesinde silinmesi/yok edilmesi istendiği için aleyhinize bir sonucun temyiz edilmesi,
  • Yukarıdaki (d) ve (e) bentleri uyarınca devredildiği üçüncü kişilere bildirilmesi,
  • münhasıran otomatik sistemler tarafından analiz edilir. ile,
  • Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesi nedeniyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

6698 Sayılı Kanun’un 7. maddesi ile kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması ve talebinizi yukarıdaki iletişim adresine e-posta ile iletmeniz halinde. Veri Sorumlusu başvurunuzu değerlendirecektir. Talebiniz 6698 sayılı Kanun’daki şartları sağlıyorsa, veriler yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

 

Go Top